Anlitat fasadtvätt till hemmet i Helsingborg

Hejsan! Sådär nu välkomnar vi våren till Helsingborg med öppna armar, solen har nu varit framme i drygt två veckor och man börjar verkligen känna i luften att våren är kommen. Visst är det lite kallt på mornarna men det är inget som berör. Jag har valt att anlita fasadtvätt redan, förhoppningsvis är jag inte för tidigt ute. Det kan mycket väl komma något bakslag här i April, men jag håller tummarna på att Helsingborg klarar sig från det. Varje år så brukar jag beställa fasadtvätt till huset och det är mitt lilla egna vårtecken, när det pågår fasadtvätt på gården så är våren här. Det blir ingen tvätt av huset för ens i slutet på veckan så jag vet inte riktigt vad jag ska göra fram till dess. Just nu är jag hemma från jobbet på grund av en sjukskrivning så jag varje dag lite som den kommer, kanske kan jag börja arbeta imorgon eller dröjer det några veckor till. Det är svårt och säga eftersom läkarna inte direkt kan komma på någon anledning till min smärta men de kan definitivt konstatera att smärtan finns där och att jag inte kan arbeta med den. Idag har varit en relativ bra dag, jag hade en hel del smärtor i benet under natten så det blev inte så mycket sömn. Men nu under dagen så har jag klarat mig ganska bra, jag har kunnat vara ute på gården och även tagit en sväng nere på stan i Helsingborg. Men det hugger till emellanåt och då behöver jag sätta mig ner. Nu är det snart dags för middag och jag vet inte riktigt vad det blir för något idag, jag har fyllt kylskåpet och skafferiet så det finns mycket valmöjligheter. Vi får se vad det blir, först ska jag dock gå och hänga upp lite tvätt. Ha det fint!