Markarbeten i Berg

Hej på er!

Har ni någon gång anlitat en firma för markarbeten? Som ni vet så flyttade vi ju till vårt drömhus i Berg för snart ett år sedan och det senaste projektet är att vi ska anlägga en ordentlig garageuppfart. Vi ska ta hjälp av ett företag som ska göra plattsättning och vi har fått välja plattor och mönster så jag tror det kommer bli jättebra. Men jag kan erkänna att jag inte alls visste vad det innebar med markarbeten innan vi skulle hitta en firma som kunde hjälpa oss. Det var ett ord som dök upp när vi började söka på företag som kunde göra det här jobbet och tydligen så är plattsättning en typ av markarbete. Så nu har jag lärt mig något nytt.

Det är ju ett väldigt brett uttryck och samlingsnamn som innefattar en hel massa andra tjänster också. Det är verkligen så att när man skaffar hus så lär man sig nya saker hela tiden, men allt från hur man bäst tar bort ogräs till olika små renoveringsprojekt eller vad det kan vara. Jag tycker att det är väldigt roligt och känner att jag liksom växer med uppgiften. I början är man kanske mer rädd för att göra fel, men sedan blir man modigare och vågar testa själv.

När det handlar om mindre renoveringar och saker man fixar så är ju det värsta som kan hända att man får göra om. Men sen ska man ju inte ge sig på stora projekt eller något som kan innebära en risk för huset eller sin egen hälsa. Man lär sig också att saker ofta tar mer tid och kostar mer än man trodde från början, så nu är vi mer noga med att göra en budget innan vi påbörjar ett nytt projekt. Jag tror det blir ett riktigt lyft för utsidan nu när vi får en fin garageuppfart. Nu önskar jag er en underbar fredag och en riktigt fin helg!