Fordon SNS i GBG

God morgon och välkommen! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Idag tänkte jag lite kort berätta om arbetet vi hållit på med i trädgården samt vart vi vände oss för att få den hjälpen vi behövde. Det gör att jag till viss del kommer prata om ett åkeri i Lerum. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla innehållet i dagens inlägg och även upplägget på det.

Nu under hösten har jag och min man försökt få ordning på vår trädgård. Under rådande situation i världen har vi fått allt mer fritid som vi kan lägga på saker vi behöver få gjort här hemma, trädgården är bara en av alla saker vi har velat fixa till. Vi har valt att fokusera på trädgården under starten av hösten för att vi inte kommer kunna göra det under vinterns alla månader på samma sätt som vi kommer kunna ta hand om allt arbete inomhus. I trädgården har vi bland annat grävt, gjort stengångar och förberett för framtida planering. Till all grävning som vi skulle genomföra behövde vi antingen hyra en grävmaskin eller anlita personer som kunde genomföra arbetet. Jag ville att vi skulle anlita någon professionell för arbetet men min man vägrade, han är nämligen en person som älskar att göra saker själv. Han påstår att det blir bäst så, därför lät jag honom genomföra grävarbetet hemma i trädgården. För att hyra en grävmaskin valde vi att vända oss till ett åkeri i Lerum som heter Fordon SNS i GBG, vi hade läst mycket bra om dem och kände att vi kunde lita på dem. Allt som hade med hyrningen var väldigt smidig, jag är därför väldigt glad över att vi valde att vända oss till just detta åkeri i Lerum.