Det blev som en helt ny trädgård efter trädfällningen

God morgon. I den här bloggen har det särskilt under senare tid varit många som hört av sig och tyckt att det vore bra om jag ville skriva lite fler inlägg om de olika företag som varit involverade i min trädgård som har genomgått en förvandling. Det gläder mig att ni vill ha mina tips och råd för är det någon som haft att göra med flera olika företag så är det jag. Jag ska börja med att berätta om företaget som fällde några träd och det är ett företag inom trädfällning i Skellefteå som heter Tilly, Fredrik. 

Det gäller att börja i rätt ända när man ska göra iordning sin trädgård och för mig var det att bli av med några träd. Det var först när träden var borta som jag med nya ögon kunde se vilka växter och buskar som skulle planteras var. Särskilt bra var det att det blev både mer ljus och rymd i trädgården. När det var dags för mig att fälla dessa träd blev jag rekommenderad att vända mig till det här företaget inom trädfällning i Skellefteå av en arbetskamrat som även han fått deras hjälp och det var ett bra tips som jag tog fasta på, ett riktigt bra tips var det och på grund av att jag fick den hjälp jag behövde vill jag nu säga till er alla som även ni behöver hjälp med trädfällning här i Skellefteå att ni borde ta och höra av er till Tilly, Fredrik. Det var allt vad jag hade att dela med mig om till er för den här gången, tveka inte att höra av er till detta företag om ni vill få veta mer om det här med trädfällning i Skellefteå med omnejd.